Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Πανελλήνια Αγωνιστική Κίνηση Αρχαιοφυλάκων, αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει όλους και καθένα ξεχωριστά, για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε και εμπιστευθήκατε την διοίκηση του κλάδου σε εμάς, για μια ακόμη φορά. Αυτή η τιμή και εμπιστοσύνη, είναι ταυτόχρονα για όλους εμάς μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη στην οποία σας υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Όπως γνωρίζετε η επόμενη 3ετία θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για όλους τους εργαζόμενους. Εμείς προσδοκούμε ότι με την στήριξη όλων σας, ο κλάδος μας θα συνεχίσει και να υπάρχει και να προοδεύει. Συνετά και υπεύθυνα, με σοβαρότητα και συνέπεια, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να παραμείνουμε όρθιοι. Σε κάθε περίπτωση να είσθε βέβαιοι ότι η ΠΕΥΦΑ, θα συνεχίσει να είναι ένα από τα πιο δυνατά και πιο αγωνιστικά σωματεία στο χώρο του ΥΠΠΟΤ. Αν χρειασθεί, θα το νιώσουν πολύ καλά οι κυβερνώντες, όποιοι και αν είναι αυτοί. Γιατί μοναδικός και κυρίαρχος στόχος μας είναι, μόνο το καλό του κλάδου. Τα θέματά μας, έτσι όπως τα περιγράψαμε και κατά την προ των εκλογών μας περίοδο, είναι αδιαπραγμάτευτα.
Συνάδελφοι,
Τα αποτελέσματα των εκλογών μας ανέδειξαν:
Πρώτη & αυτοδύναμη με 11 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο, την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αρχαιοφυλάκων με ποσοστό 52,8% και 35 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.
Δεύτερη δύναμη την ΔΑΚΕ με 5 έδρες, ποσοστό 22,5% και 15 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.
Τρίτη δύναμη την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, με 3 έδρες, ποσοστό 13,5% και 9 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.
Τέταρτη δύναμη την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με 2 έδρες, ποσοστό 6,5% και 5 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.
Και τέλος, Πέμπτη δύναμη, την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ χωρίς έδρα στο Γενικό Συμβούλιο, με ποσοστό 4,6% και 3 αντιπροσώπους για το συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.
Για τη συγκρότηση του προεδρείου, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση.
Συνάδελφοι,
Δεν κρίνουμε ούτε χρήσιμο, ούτε σκόπιμο να αναφερθούμε στην στάση που τήρησαν και στην κριτική που μας έκαναν οι άλλες παρατάξεις κατά την περίοδο πριν από τις εκλογές μας. Θα έχουμε χρόνο και ευκαιρίες να τα πούμε αναλυτικά στο προσεχές μέλλον. Εξ’άλλου ο κλάδος μας μίλησε. Οι συνάδελφοι μας μίλησαν με την ψήφο τους και έδωσαν την πρέπουσα απάντηση. Μια απάντηση που δεν επιδέχεται κανενός είδους αμφισβήτηση ή κριτικής. Μια απάντηση καταλυτική. Ελπίζουμε αυτήν την απάντηση να την έλαβαν όλοι. Να την κατάλαβαν όλοι. Κυρίως για να αλλάξουν τακτική. Να σοβαρευτούν και να προσεγγίσουν με πιο υπεύθυνο τρόπο τα θέματά μας.
Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΚ αρχαιοφυλάκων, θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά όλους, για την Μεγάλη Τιμή. Για την Μεγάλη Ευθύνη. Για την μεγάλη Νίκη, που είναι Νίκη για όλους τους αρχαιοφύλακες, που είναι Νίκη για ολόκληρο το κλάδο.
Μάρτιος 2012
ΠΑΚ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ